当前位置: 首页 > > > > 2015年职称英语卫生类C级真题及答案【词汇选项】

2015年职称英语卫生类C级真题及答案【词汇选项】

时间:2016-03-04   来源:京华网校

   第1部分:词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

  下面每个句子中均有1个词或者短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近 的选项。

  1. That guy always wears classic clothes

  A. dark B. cheap C. traditional D. dirty

  2. The union called off the strike at the last minute yesterday

  A. cancelled B. staged C. lengthened D. organized

  3. Boston used to be famous for its shipbuilding

  A. rich B. poor C. well-known D. bad

  4. He based his conclusion on the evidence given by the prisoner.

  A. offered B. made C. checked D. satisfied

  5. I came across an old friend yesterday.

  A. met B. stopped C. visited D. phoned

  6. She wanted me to know that she still cared for me

  A. worried B. believed C. loved D. relied

  7. I have earned a lot of money,but that is not the issue

  A. goal B. task C. key D. point

  8. The chairman proposed that this matter be considered at the next meeting

  A. ordered B. demanded C. suggested D. said

  9. He burst into laughter, as though he had heard something funny.

  A. as if B. as well C. so that D.said

  10.She is a very prominent scholar in this area.

  A. outstanding B. dishonest C. friendly D.even if

  11. Fats and sugar are rich in energy but poor in minerals.

  A. flat B. full C. empty D.efficient

  12. Both sides have pledged that a nuclear war must never be fought

  A. announced B. promised C. reported D.low

  13. I shall be very pleased to answer any questions you may have.

  A. happy B. sad C. prepared D.determined

  14. I believe that her account of what happened is very accurate.

  A. simple B. unclear C. close D.precise

  15. There has been a lot of debate among us about the necessity to save money.

  A. agreement B. advice C. discussion D. criticism

  参考答案:

  1 C 2 A 3 C 4 B 5 A

  6 C 7 D 8 C 9 A 10 A

  11 D 12 B 13A 14 D 15 C

 


推荐课程:

下一篇:2015年职称英语卫生类C级真题及答案【阅读判断】

上一篇:2015年职称英语卫生类B级真题及答案【完形填空】

考试提醒

距2017年考试时间预计

报考指南更多+

考试简介
报名时间
考试时间
考试题型
考试内容
考试用书
免考规定
成绩查询
成绩有效期
考试级别
合格标准
证书领取

精品课程更多+

京公网安备110102001261 京ICP备15028404号-1

在线咨询