当前位置: 首页 > > > > 2007年职称英语理工类A级真题及答案【词汇选项】

2007年职称英语理工类A级真题及答案【词汇选项】

时间:2016-02-22   来源:京华网校

   第1部分:词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)

  下面每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近的选项。

  1.The news will horrify everyone.

  A.attract

  B.terrify

  C.tempt

  D.excite

  2.The article sketched the major events of the decade.

  A.described

  B.offered

  C.outlined

  D.presented

  3.I won’t tolerate that kind of behavior.

  A.bear

  B.accept

  C.admit

  D.take

  4.Their style of playing football is utterly different.

  A.barely

  B.scarcely

  C.hardly

  D.totally

  5.Her sister urged her to apply for the job.

  A.advised

  B.caused

  C.forced

  D.promised

  6.Even sensible men do absurd things.

  A.unusual

  B.ridiculous

  C.special

  D.typical

  7.She bumped inot her boyfriend in town this morning.

  A.walked

  B.came

  C.fled

  D.ran

  8.This sort of thing is bound to happen.

  A.sure

  B.quick

  C.fast

  D.swift

  9.At the age of 30,Hersey suddenly became a celebrity.

  A.boss

  B.manager

  C.star

  D.dictator

  10.He cannot discriminate between a good idea and a bad one.

  A.judge

  B.assess

  C.distinguish

  D.recognize

  11.They are concerned for the fate of the forest and the lndians who dwell in it.

  A.live

  B.sleep

  C.hide

  D.gather

  12.The index is the government’s chief gauge of future economic activity.

  A.method

  B.measure

  C.way

  D.manner

  13.The architecture is harmonious and no building is over six-storey high.

  A.old-fashioned

  B.traditional

  C.conventional

  D.balanced

  14.The food is inadequate for ten people.

  A.demanded

  B.qualified

  C.insufficient

  D.required

  15.She persevered in her ideas despite obvious objections raised by friends.

  A.persisted

  B.insisted

  C.resisted

  D.suggested

  答案:

  1.B 2.C 3.A 4.D 5.A

  6.B 7.D 8.A 9.C 10.C

  11.A 12.B 13.D 14.C 15.A

 


推荐课程:

下一篇:2007年职称英语理工类A级真题及答案【阅读判断】

上一篇:2008年职称英语理工类C级真题及答案【完形填空】

考试提醒

距2017年考试时间预计

报考指南更多+

考试简介
报名时间
考试时间
考试题型
考试内容
考试用书
免考规定
成绩查询
成绩有效期
考试级别
合格标准
证书领取

精品课程更多+

京公网安备110102001261 京ICP备15028404号-1

在线咨询